Most először fordult elő velem, hogy annyira nem voltam topon tortasütés közben, hogy tegnap elrontottam a rendelt torta krémjét. Elrontás alatt azt értem, hogy figyelmetlen voltam, és kristálycukrot szórtam a tejszínbe porcukor helyett, ami persze nem oldódott fel, és ropogott a fogam alatt... Hogy javítsam a hibát, csináltam másik krémet a tegnapi tortához, viszont itt volt ez a liternyi tejszínes csokikrém, ami ropogott... Felmelegítettem az egészet, amíg fel nem olvadt benne a cukor, majd visszahűtöttem, és habbá vertem. Nem lett annyira habos az állaga, mint eredetileg, így kisebb volt a mennyiség. Készítettem ezért egy kókuszkrémet (kókusztej, kókusztejpor, porcukor, zselatin fix) és kakaós piskótát, és összedobtam egy olyan tortát, amibe két réteg csokikrém került, középre meg egy réteg kókuszkrém.
Szombaton éjjel ettük meg, társasjátékozás közben.
Összességében mesés lett, bár a szeletet elfelejtettem fotózni. Kívülről ilyen lett:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése